Sunday, March 15, 2015

It's been a while..

Assalamualaikum.

Yes. It's been a while since I've updated this blog.

kalau tengok tarikh kat bawah post ni pun last write on 8Feb2014, fuuuhh setahon dah wehh!

Aku sembunyi kan blog ni kejap, rasa macam sampah ja semua tulisan ni, nak buang, tapi sayang..

Bila stress, baca balik kisah lalu, syok pulak, baru teringat cerita remeh-remeh zaman dolu-dolu, haha padahal beberapa tahun lepas ja pun.


Aku ingat nak buang blog ni, nak tukar genre penulisan aku, yang lebih berdakwah sikit, tapi since the last time the idea was came up, it never turn out. The idea was just an idea, no action langsung. huhu.. begitulah aku, macam takda perubahan langsung.

Tak apa, kita slow-slow.. at least adalah juga penulisan itu, nampak rupa penulisan pun okay sudah, even isi banyak mengarut.


Nak update sikit story aku di UMS..

Recently di UMS aku tengah join satu kelab ni, kelab yang bakal menggegarkan UMS, bakal mengasah bakat penulisan aku kot, Kelab GEN-P, what's this GEN-P ??

Generasi Penulis.

For this time being, kami sedang berusaha me-legal-kan kelab ni di UMS, doakan usaha kami :)


Dan doakan aku yang sedang cuba menghormati masa yang aku ada, dan aku sedang cuba sedaya upaya meng-kualitikan masa yang aku ada.

Till then for this time.